Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ahmad Reza Abedzadeh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ahmad Reza Abedzadeh

" احمدرضا عابدزاده " دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال ايران به علت عارضه مغزي شنبه*شب در بيمارستان آراد تهران بستري شد. پس از معاينات انجام شده توسط پزشكان ، عابدزاده صبح امروز به بخش /آي.سي.يو/ منتقل شد و تحت مراقبت*هاي ويژه قرار گرفت. وجود لخته خون در شريان*هاي مغزي عابدزاده سبب انتقال وي به بخش آي. سي.يو عنوان شده*است. دروازه*بان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان اسفندماه سال ‪ ۱۳۸۰‬نيز به علت عارضه مغزي در بيمارستان كسري بستري و تحت مداوا قرار گرفته بود.

دكتر عباسيان ، پزشك معالج "احمد رضا عابدزاده" دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: حال عابدزاده رو به بهبودي است.

همسر عابدزاده گفت: حال وي خوب است و احتمالا تا فردا از قسمت ‪ ICU‬به بخش منتقل خواهد شد.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

hehhe saeed nesve zadi aziz, enshala kamelan behbood peyda kone, ye zamani eftekhare meli boodeh, hanoozam yadesh geramie. doa mikonam zood khooob she

MAHSA

[/CENTER]

Comment

man nesfe zadam ya ahmadreza?

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

دكتر عباسيان ، پزشك معالج "احمد رضا عابدزاده" دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: حال عابدزاده رو به بهبودي است.

وي كه هيچ تمايلي به انجام مصاحبه با خبرنگاران نشان نمي*داد، افزود:
        به علت شلوغي و ازدحامي كه خبرنگاران و طرفداران عابدزاده ايجاد كرده*اند ، با هيچ كسي مصاحبه نمي*كند.

همسر عابدزاده در گفت وگوي كوتاهي با خبرنگار ايرنا گفت: حال وي خوب است و احتمالا تا فردا از قسمت ‪ ICU‬به بخش منتقل خواهد شد.

در حين گفت وگو با همسر عابدزاده ، تعدادي از اشخاصي كه خود را بستگان وي معرفي مي*كردند ، اجازه ادامه مصاحبه را از خبرنگار ايرنا گرفتند.

پرسنل نگهباني بيمارستان آراد تهران نيز به دستور پزشك وي ، از ورود خبرنگاران و عكاسان ممانعت كردند.

"احمدرضا عابد زاده" دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال ايران شنبه*شب به علت عارضه مغزي در بيمارستان آراد تهران بستري شد.

پس از معاينات انجام شده توسط پزشكان ، عابدزاده صبح امروز به بخش /آي.سي.يو/ منتقل شد و تحت مراقبت*هاي ويژه قرار گرفت.

وجود لخته خون در شريان*هاي مغزي عابدزاده سبب انتقال وي به بخش آي.

سي.يو عنوان شده*است.

دروازه*بان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان اسفندماه سال ‪ ۱۳۸۰‬نيز به علت عارضه مغزي در بيمارستان كسري بستري و تحت مداوا قرار گرفته بود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

" احمدرضا عابدزاده " دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال ايران به علت عارضه مغزي شنبه*شب در بيمارستان آراد تهران بستري شد.

پس از معاينات انجام شده توسط پزشكان ، عابدزاده صبح امروز به بخش /آي.سي.يو/ منتقل شد و تحت مراقبت*هاي ويژه قرار گرفت.

سي.يو عنوان شده*است.

دروازه*بان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان اسفندماه سال ‪ ۱۳۸۰‬نيز به علت عارضه مغزي در بيمارستان كسري بستري و تحت مداوا قرار گرفته بود.

پزشكان ابراز نظر درباره وضع عابدزاده را به معاينات بيشتر موكول كرده*اند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

" احمدرضا عابدزاده " دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال ايران صبح امروز دوشنبه در بيمارستان آراد تهران مورد آزمايش آنژيوگرافي قرار گرفت تا علت عارضه مغزي او مشخص شود.

" عابدزاده " به علت عارضه مغزي از شنبه*شب گذشته در بيمارستان آراد تهران بستري شده است .

پس از معاينات انجام شده توسط پزشكان ، عابدزاده از صبح روز گذشته در بخش /آي.سي.يو/ بستري شده*است و تحت مراقبت*هاي ويژه قرار دارد.

سي.يو عنوان شده*است.

پزشكان ابراز نظر درباره وضع عابدزاده را به معاينات بيشتر موكول كرده*اند.

Comment

سيدرضا وطن*دوست مدير داخلي بيمارستان آراد تهران*گفت:با توجه به*مراجعه مكرر خبرنگاران و شرايط ويژه بخش جراحي مغز و اعصاب، امكان ملاقات و تهيه خبر از وضع " احمدرضا عابدزاده " فعلا وجود ندارد. حال عمومي " احمدرضا عابدزاده " خوب و شرايط او رو به بهبودي است.

كاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان به علت عارضه مغزي از شنبه*شب گذشته در بيمارستان آراد تهران بستري شده است.

وي با اشاره به اينكه تا زمان انتقال وي به بخش، شرايط براي ملاقات با دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان فراهم نيست، افزود: به محض انتقال وي به بخش، اين امكان فراهم خواهد شد.

" احمدرضا عابدزاده " كه پس از معاينات انجام شده توسط پزشكان از صبح روز گذشته در بخش /آي.سي.يو/ بيمارستان آراد بستري شده و تحت مراقبت*هاي ويژه قرار دارد، امروز /دوشنبه/ آنژيوگرافي شد.

وجود لخته خون در شريان*هاي مغزي عابدزاده سبب انتقال وي به بخش آي. سي.يو عنوان شده است.

دروازه*بان اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان اسفندماه سال ‪ ۱۳۸۰‬نيز به علت عارضه مغزي در بيمارستان كسري بستري و تحت مداوا قرار گرفته بود.

Comment

inshallah indafeham be kheir begzare!

he is a great asset for iranian football!

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

ishaaaalaaaaaaaaaaaaaa. ma hame doosesh darim , ghahreman bood va hast

MAHSA

[/CENTER]

Comment

chesh nakhore

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

ghorboone ghado balash , az bas ke deraze chesh khordeh

MAHSA

[/CENTER]

Comment

Comment

Comment

كاپيتان اسبق پرسپوليس گفت: به نظر من بازيكنان قطبى در عرض ۵ دقيقه غافلگير شدند و پيروزى به دست آمده را ۲ دستى تقديم حريف كردند. احمدرضا عابدزاده در ادامه افزود: برخلاف نيمه اول كه بازى چندان افت و خيزى نداشت، در ادامه كار پرسپوليس حملات زيادى كرد و توانست شيرازه صباباترى را به هم بريزد اما اين برترى دوام چندانى نداشت و حريف توانست به هدفش برسد و نتيجه دلخواه را مقابل تماشاچيان پرسپوليس كسب كند. عابدزاده در پايان با اشاره به فاصله امتيازهاى سپاهان با پرسپوليس، تصريح كرد: فكر نمى كنم سپاهان خسته كه از رقابت هاى جام باشگاه هاى جهان بازگشته است بتواند نتيجه دلخواه را به دست آورد و صدرنشينى پرسپوليس را به خطر بيندازد. قهرمان اول و آخر ليگ امسال پرسپوليس است.

Comment

قطبي : احمد رضا عابدزاده واقعا برازنده ي لقب عقاب آسياست

افشين قطبي گفت: معتقدم تمام بزرگان فوتبال ايران در پرسپوليس جمع*اند تا قهرماني آسيا و ليگ برتر را در فصل آتي براي هواداران به ارمغان بياورند.

به گزارش ايسنا، افشين قطبي كه صبح امروز (شنبه) در محل تمرين تيم فوتبال پرسپوليس حاضر شد، گفت: خوشحال هستم كه دوباره به پرسپوليس بازگشتم. چرا كه فكر مي*كنم ما هواداران واقعي بسياري داريم كه سال گذشته با لطف زيادشان و شور و انگيزه*اي كه به تمرينات تيم و بازي*هاي ما آورده*اند يك قهرماني رويايي را رقم زدند كه هنوز در اذهان تك تك آنها و همچنين ما باقي است.

وي افزود: من خوشحال هستم كه وقتي در يكي از خيابان*هاي دبي قدم مي*زدم، كساني كه حتي شايد يك بار هم بازي پرسپوليس را از نزديك مشاهده نكرده بودند، وقتي مرا مي*ديدند اشك در چشمانشان حلقه زده و از قهرماني پرسپوليس خوشحال بودند. معتقدم كه لطف بزرگ خدا بود كه من دوباره به پرسپوليس بازگشتم.

وي درباره*ي وضعيت تيم پرسپوليس در آينده تصريح كرد: ما كار سختي پيش رو داريم چرا كه فكر مي*كنم حدود يك ماه فرصت تمرين را از دست داده*ايم. اما، به هر حال نسبت به سال گذشته چندين قدم جلوتر هستيم چرا كه بازيكنان زيادي در پرسپوليس وجود دارند كه نسبت به كار من آشنايي كامل دارند و من نيز نسبت به آنها شناخت لازم را دارم. فكر مي*كنم تمام باتجربه*ها در كسوت مربي*گري و همچنين بازيكنان بزرگي در تيم پرسپوليس جمع شده*اند تا دست به دست هم داده و قهرماني دوباره را براي اين تيم بزرگ به ارمغان بياورند.

قطبي درباره*ي وضعيت قراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: من امروز وارد تهران شدم تا صحبت*هاي نهايي را با كادر مربيان اين تيم انجام دهم، ضمن اين كه قرارداد مربي*گري را امضا كنم تا مشكلي از اين بابت وجود نداشته باشد. بعد از آن به زودي يك كنفرانس مطبوعاتي خواهم داشت كه وضعيت آتي پرسپوليس را تشريح خواهم كرد. از ايران براي مدت كوتاهي جهت انجام امورات شخصي خارج مي*شوم اما بزودي برمي*گردم تا تمرينات را به طور جدي از سر بگيريم. ضمن اينكه در بازي سوپر جام باشگاه*هاي ايران در برابر استقلال روي نيمكت پرسپوليس خواهم نشست.

به گزارش ايسنا،* قطبي درباره*ي شناختش از كادرفني فعلي تيم پرسپوليس گفت: افشين پيرواني كه با سمت مربي در اين تيم مشغول است از بازيكنان بزرگ و قديمي پرسپوليس است. او يك پرسپوليسي تير است و قلبش براي اين تيم مي*تپد. پيرواني سال گذشته هم به صورت تلفني با من در ارتباط بود و يكي از نكات مثبت ديگر او اسم قشنگش است. همچنين احمدرضا عابدزاده كه هميشه معتقد بودم مثل يك هواپيماي 747 واقعا برازنده*ي لقب عقاب آسياست. او شخصيت بزرگي دارد و مي*تواند با تجربه*ي گرانبهايش در موفقيت*هاي پرسپوليس مثمرثمر باشد. پرويز كماسي نيز يكي از بهترين مربيان بدنساز ايران است و من امروز از نزديك به وضوح ديدم كه چقدر زيبا بازيكنان را تمرين مي*داد.

قطبي همچنين هيچ صحبتي در رابطه با وضعيت بازيكنان پرسپوليس نكرد و تنها گفت: هنوز زود است كه درباره*ي بازيكنان از جمله نيكبخت واحدي يا ديگر نفرات صحبت كنيم. من فعلا قصد دارم با مربيان تيم مذاكراتم را انجام دهم و مساله*ي بازيكنان را به هفته*هاي آتي موكول كردم.

Comment

Working...
                              X