هافبك ايرانى تيم فوتبال بولتون در پايان هفته سوم ليگ برتر انگلستان نمره خوبى دريافت نكرد. آندرانيك تيموريان كه در بازى خارج از خانه با پورتس موث به طور كامل بازى كرد و شاهد باخت ۳ بر يك تيمش بود، از سوى نشريه كيكر آلمان نمره ضعيف ۵ دريافت كرد. براساس نمراتى كه اين نشريه به بازيكنان داده، هافبك ايرانى بولتون، ضعيف ترين بازيكن تيمش در اين ديدار بوده است.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Andranik Teymourian
Collapse
X
-
سايت گل در گزارشي نوشت: "آندرانيك تيموريان" بازيكن ملي پوش فوتبال ايران شايد دوران خوبي را در تيم فوتبال "بولتون "انگليس نداشته است ، اما "سامي لي" سرمربي اين تيم به وي اطمينان داده كه*دربولتون خواهد ماند.
تيموريان ۲۴ساله در اين فصل با توجه به اينكه تيم بولتون شروع بسيار بدي داشته ، بيشتر نيمكت*نشين بوده است ، اما لي با اظهارات اخير خود خيال وي را راحت كرد.
تيموريان در اين مورد به خبرگزاري دانشجويان ايران "ايسنا" نيز گفته است : با "سامي لي" صحبت كرده*ام. او به من اطمينان داده است كه به من ايمان دارد.
وي افزود: اين بدان مفهوم نيست كه بايد پس از اتفاقي كه براي "كوين نولان" كاپيتان و "گري اسپيد" در ديدار با تيم چلسي افتاد، انگيزه خودم را از دست بدهم. آنها حتي روي نيمكت هم قرار نگرفتند.
تيموريان تابستان سال ۲۰۰۶ميلادي به تيم بولتون پيوست و در اولين فصل حضور خود در اين تيم ، خوش درخشيد.
Comment
-
Roy Hodgson's rebuilding programme at Fulham continued with the signing of Iranian defensive midfielder Andranik Teymourian on a free transfer from Bolton.
The Cottagers boss - who masterminded a remarkable escape from relegation following his appointment in December - promised a string of new faces before the start of a season in which he intends to establish Fulham as a mid-table side after two years fighting the drop.
Andranik, 25, who has nine international caps, joined Wanderers in 2006 and featured in their UEFA Cup run last season. He has signed a two-year deal with Fulham.
Comment
-
آندرانيك تيموريان، هافبك ملى پوش ايران درباره پيروزى ۲ بر صفر مقابل كويت اظهار داشت: اگرچه صعود تيم ملى به مرحله دوم قطعى شده بود اما همه بازيكنان از انگيزه بالايى براى پيروزى در اين مسابقه سود مى بردند. علت اين امر حفظ صدرنشينى ايران بود. البته با توجه به نتيجه اى كه در ديدار امارات- سوريه رقم خورد حتى اگر به كويت مى باختيم نيز صدرنشينى ما تهديد نمى شد. با اين همه نخواستيم ريسك كنيم و اعتبار فوتبال ايران را زير سؤال ببريم. وى با اشاره به عملكرد خود در مصاف با كويت گفت: فكر مى كنم عملكرد خوبى در اين مسابقه داشته ام چراكه توانستم اغلب خواسته هاى سرمربى را در زمين پياده كنم.تيموريان افزود: هر چند در دور رفت رقابت ها هماهنگ ظاهر نشديم و امتيازات لازم را جمع آورى نكرديم اما توانستيم به ضعف هاى خود پى ببريم. آخرين تساوى با امارات در تهران زنگ خطرى بودتا به خود بياييم و براى ادامه رقابت ها تلاش بيشترى كنيم. اين چنين بود كه ۳ پيروزى پى در پى كسب كرديم حتى يك گل نيز وارد دروازه ايران نشد.آندرانيك در خصوص تيم جديد خود يعنى فولهام نيز گفت: به زودى راهى انگلستان مى شوم تا خود را به مربيان اين تيم معرفى كنم. فكر مى كنم روزهاى خوبى در فولهام انتظار مرا مى كشد؛ سرمربى اين تيم يعنى روى هاجسون نظر مثبتى نسبت به شيوه بازى من دارد. ديگر اينكه اميدوارم با رايزنى فدراسيون فوتبال با اين باشگاه انگليسى مقدمات حضورم در اردوى تيم ملى در اسپانيا فراهم آيد.
Comment
-
آندرانيك تيموريان هافبك ملى پوش و لژيونر كشورمان در مورد آخرين وضعيت خود گفت:ما با وستهام يك بازى دوستانه داشتيم كه براثر يك تكل با بازيكن حريف زانو به زانو شدم. البته بعد از گرفتن MRI مشخص شد كه خوشبختانه رباط صليبى ام پاره نشده است.من از ۲ ماه ديگر تمرينات را شروع مى كنم و خبرى كه در مورد پارگى رباطم منتشر شد شايعه است.آندو نمى تواند در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى ايران را مقابل كره شمالى همراهى كند. او در اين خصوص اظهار داشت:به هر حال قسمت اين بود كه نباشم اما از اين مصدوميت ناراحت نيستم چون هرچه قسمت باشد همان اتفاق مى افتد.بازى با كره سخت است اما من بعيد مى دانم آنها حريف ما شوند چون تيم ملى الان در بهترين شرايط قراردارد و در اين مسابقه ميزبان است.من فكر مى كنم در نهايت اگر بدشانسى نياوريم از اين گروه صعود مى كنيم ولى همه بازى ها سخت و غيرقابل پيش بينى است. آندرانيك كه پيش از اين بارها در كنار كريمى براى تيم ملى بازى كرده از خداحافظى اين بازيكن ابراز تعجب كرد و افزود:از شنيدن اين خبر تعجب كردم. كريمى فوتباليست بسيار خوبى است كه به درد هر تيمى مى خورد اما حتماً براى اين تصميم دلايل خاص خودش را داشته است.هافبك دفاعى فولهام پيش از اين مصدوميت هم جايگاه خودش را در تركيب اين تيم پيدا نكرده بود. تيموريان در اين خصوص گفت:قبول دارم كه اين شرايط راضى كننده نيست و من زيادى براى تيم بازى نكردم. از اينكه فيكس بازى نمى كنم و نيمكت نشين هستم خيلى ناراحتم اما در حال حاضر ۲ هافبك دفاعى فولهام خوب بازى مى كنند و اين حق آنها است كه در تركيب ثابت باشند. اين ۲ بازيكن جزو قديمى هاى فولهام هستند و طبيعى است كه سرمربى به بازيكنان قديمى بيشتر ميدان بدهد. البته من خوشحالم كه آنها خوب بازى مى كنند و براى فولام گل هم مى زنند اما همين خوب بازى كردن آنها باعث نيمكت نشينى من شده است. وضعيت آندو در بولتون حالا تكرار شده و او باز هم نيمكت نشينى را تجربه مى كند. تيموريان معتقد است در فولهام شرايط بهترى دارد: نسبت به آن زمان شرايط بهترى دارم اما بازى خوب ۲ هافبك دفاعى ما باعث شده كه شانس بازى به من نرسد. البته من هيچ وقت نااميد نمى شوم و هنوز هم اتفاقى نيفتاده است. بايد همچنان روحيه داشته باشم تا پس از بهبودى بتوانم به تركيب ثابت برسم و بازى كنم. جدايى سام آلاردايس از بولتون بزرگترين بدشانسى من در فوتبال انگليس بود كه تا حدودى شرايطم را تغيير داد. سال اول در بولتون خيلى خوب بازى كردم و يكى از بهترين هاى اين تيم بودم و فصل گذشته هم تجربيات خوبى به دست آوردم كه در آينده به دردم مى خورد. هافبك ايرانى فولهام طبيعتاً از اين شرايط راضى نيست اما معتقد است حضور در فوتبال انگليس به نفع او تمام شده و تجربيات زيادى به دست آورده است:نيمكت نشينى و مصدوميت هميشه در زندگى يك فوتباليست وجود دارد و من هم از اين شرايط ناراحتم اما فوتبال هميشه بالا و پايين دارد. نمى توانم با صراحت در اين مورد حرف بزنم اما من دوست داشتم در بهترين ليگ دنيا بازى كنم و سخت ترين شرايط فوتبال را تجربه كنم.حالا تجربيات زيادى به دست آورده ام.خيلى از فوتباليست ها بالا و پايين فوتبال را تجربه مى كنند.ديديد كه ريوالدو ستاره بزرگ فوتبال برزيل الان در كروفچى ازبكستان بازى مى كند. شايد آخرين راه حل گفت و گوى مستقيم با سرمربى تيم باشد اما تيموريان ترجيح مى دهد به نيمكت نشينى خودش اعتراض نكند: دليلى ندارد اين كار را انجام بدهم، در ضمن من هيچ مشكلى با او ندارم و هر وقت او صلاح بداند براى تيم بازى مى كنم.فكر مى كنم نبايد به نيمكت نشينى خودم اعتراض كنم.
Comment
-
بازیكن تیم*ملی فوتبال ایران گفت: تا رسیدن به جام*جهانی 3 فینال پیش رو داریم، ولی با حمایت 70 میلیون ایرانی به جام*جهانی خواهيم رفت.
به گزارش شبكه خبر، آندرانیك تیموریان با*اشاره به اینكه باید 3 ديدار آینده را با پیروزی به پایان برسانیم، گفت: تیم*ملی ایران تمرینات خوبی را پشت سر می*گذارد و افشین قطبی علاوه بر بالابردن روحیه بازيكنان، روحیه جنگندگی تیم را هم تقویت كرده*است.
تیموریان افزود: تیم*ملی ایران هميشه مقابل 2 كره، بازی خوبی را به نمایش گذاشته است، هرچند تیم كره*شمالی همیشه مقابل ایران بازنده بوده*است.
وي با بیان اینكه تیمهای آسیایی قوی شده*اند، گفت: تیم*ملی برای رسیدن به موفقیت باید تلاش بیشتری كند تا از پیشرفت فوتبال عقب نماند.
تيموريان همچنين به خروج بازیكنان از اردو اشاره كرد وگفت: هیچ بازیكنی به تیم*ملی پشت نخواهد كرد و نفراتي هم كه از تیم جدا شدند، مشكلات ويژه خود را داشته*اند.
وي با بیان اینكه در3 بازی قبلی در كنار تیم*ملی نبوده*است، گفت: مصدومیت من در فولام سبب شد، مدتی از فوتبال ملی كناره*گیری كنم. به همین دليل مجبورشدم تیم خود را هم تغییر دهم، زیرا پس از اینكه از مصدومیت رها شدم، در تیم فولام جایی نداشتم.
تيموريان در مورد ادامه حضور خود در فوتبال انگلیس اظهار داشت: تا سال 2010 با فولام قرارداد دارم و هرگونه انتقالی باید با نظر این باشگاه باشد.
وي گفت: با توجه به حضور سام آلاردایس در تیم بلكبرن و اینكه وی نخستین مربی من در انگليس بوده، صحبتهایی شده*است، ولی هرگونه انتقال باید با نظر باشگاه فولام و نظر سرمربی این تیم باشد.
بازیكن تیم*ملی فوتبال ایران با بیان اینكه از اسپانیا و آلمان هم پیشنهاد دارد، گفت: امكان بازگشت به فوتبال ایران هنوز برای من وجود ندارد و فوتبال خود را در اروپا ادامه می دهم.
Comment
Comment