Announcement

Collapse
No announcement yet.

Karimi to Bayern Munich

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Karimi to Bayern Munich

yes that's true! finally he made his decision and signed a 2 year contract with Bayern munich!!

dahane maro servis kard ta akhar raft be europe :P yanni next year tooye champions league ham hastesh woohoo

ghardadesh ro bast?

Comment

Bazish nemigiran !

Comment

yes it's confirmed http://www.fcbayern.t-com.de/de/index.php

Comment

Originally posted by Cop

Comment

bayad miraft LaLiga chon oonja ende bazi mitonest bokone! hala inshalla ke betone khodesho sabet kone o behtarinha ro az karimi bebinim!

hame chiz be world cup khatm mishe onjas ke bazikonaye irani bayad khodeshono neshon bedan o beran behtarin teamha bazi konan

Comment

Comment

hashemian ke 100% be ye teame dige mire emsal

Comment

Comment

Comment

علي كريمي درگفت و گوي با روزنامه الخليج:
                      به قسمت مهمي از تاريخ زندگي ورزشي ام رسيده ام
                      بايد ميان ستاره هاي بايرن خودم را ثابت كنم

آخرين روزهاي حضور جادوگر در امارت سپري مي‌شود و فوتبال دوستان اين كشور با علاقه خاصي اخبار مرتبط با انتقال علي كريمي را دنبال مي‌كنند. روزنامه عربي زبان الخليج چاپ ابوظبي در آخرين روزهاي حضور كريمي گفت و گويي را با وي ترتيب داده است.
                      تيتر بزرگ اين روزنامه با جمله خداحافظي با مارادوناي آسيا جايگاه كريمي را بيشتر نمايان مي‌كند.
                      الخليج: از همان سال 2001 كه به الاهلي آمده بود بارها مي گفت كه قلعه سرخ را تنها به مقصد اروپا ترك خواهد كرد.
                      كريمي بارها پيشنهاد باشگاه هاي عربستاني، قطري و حتي اروپايي را رد كرد در حالي كه آن‌ها با عنوان يك ستاره به دنبال جذب كريمي نبودند در حالي كه كريمي مي توانست در اين نقل و انتقال درآمد بيشتر به دست آورد.
                      بالاخره پيوستن كريمي به بايرن مونيخ آرزوي طولاني مدت او را محقق كرد در حالي كه اين باشگاه آلماني قهرمان بلامنازع بوندس ليگاست و اعتبار قابل توجهي در فوتبال اروپا دارد.
                      كريمي اين فرصت را دارد كه در سطح رقابتهاي معتبري همچون جام باشگاه هاي اروپا حضور پيدا كند.
                      كريمي اولين ستاره اي محسوب مي‌شود كه از ليگ امارات راهي افق هاي فوتبال جهان خواهد شد ، او در گفت و گو با الخليج جزئيات عقد قرارداد با بايرن مونيخ را مطرح كرد و همچنين از علاقه اش به الاهلي و بازگشت به باشگاه قرمزپوش دبي خبر داد.
                      -الخليج: با پيوستن به بايرن مونيخ آرزوهايت محقق شد ، هدف بعدي تو چه خواهد بود؟
                      كريمي: زماني كه به امارات آمدم آرزو مي كردم كه در اروپا فوتبال بازي كنم و حالا فكر مي‌كنم به اين آرزو دست يافته ام اما حالا اين كه در بايرن بازي مي‌كنم اهميت چنداني ندارد.
                      بايد تلاش كنم كه در ميان اين ستاره ها بتوانم موفق باشم پس آرزوهاي من در اينجا متوقف نخواهد شد، حالا به دنبال آن هستم كه خودم را ثابت كنم ، آن هايي كه با من قرارداد بستند بايد باور كنند كه اشتباه نكردند، من به قسمت مهمي از تاريخ زندگي ورزشي ام رسيده ام.
                      الخليج: همگان باور داشتند كه كريمي با توجه به سطح بازي و لياقت هايش مي تواند در اروپا بازي كند اما بايرن مونيخ تا حدودي غير منتظره بود.
                      كريمي: موفقيت به دست خداوند است، با صراحت بايد بگويم كه حضور در بايرن براي خود من هم غير منتظره بود و فكر نمي كردم با عملكردي كه در اين فصل داشتم و نسبتا ضعيف تر از گذشته بود بتوانم به تيمي مثل بايرن بروم.
                      الخليج: البته بايرن هم علي كريمي را مي شناسد، بهترين بازيكن آسيا در سال 2004 و يكي از بهترين ها در جام ملت هاي آسيا.
                      كريمي: بله، قطعا آن‌ها هم براي انتخاب بازيكنان به دنبال فاكتورهايي هستند، حتما آنها در حالي كه بازي هايم را در تيم ملي ايران و باشگاه الاهلي دنبال مي كردند ، به توانايي هاي من پي بردند اما شخصا بايد بگويم از شرايط موجود خودم راضي نيستم در حالي كه عملكرد من در اين فصل با سال‌هاي گذشته يكسان نبوده است.
                      الخليج: استقبال اولي هوينس، مدير عامل باشگاه و فليكس ماگات، سرمربي بايرن از تو چگونه بود؟
                      كريمي: ديدار خوبي با هم داشتيم و آن‌ها هم برخورد خيلي خوبي داشتند ، قطعا ماگات نقش مهمي در انتقال من داشته است در حالي كه او مسئولان باشگاه را نسبت به عقد قرارداد با من قانع كرد و حالا بايد سعي كنم كه پاسخ مناسبي به اعتماد آن‌ها بدهم.
                      الخليج: نمي ترسي كه تو هم مانند هم وطنت، هاشميان در بايرن مونيخ نيمكت نشين باشي در حالي كه او پيش از اين در بوخوم به عنوان يك بازيكن ثابت حضور داشت؟
                      كريمي: شايد بعضي ها فكر مي‌كنند كه مربي با بازيكن مشكل شخصي دارد كه او را نيمكت نشين مي‌كند اما به نظر من مربي در هر حال به نفع تيمش كار مي‌كند و با هيچ بازيكني دشمني ندارد.
                      اگر من نتوانم از نظر فني خودم را به مربي ثابت كنم پس مشكل از خود من است و نه از هيچ كس ديگر، با اين حساب بايد تلاش كنم تا در ميان بسياري از نخبگان فوتبال جهان بتوانم حضور داشته باشم.
                      الخليج: در سايت رسمي باشگاه بايرن اعلام شده شرط كرده اي كه در برابر تيم‌هاي اسرائيلي بازي نكني همچنين شرط كرده اي بايد در تركيب اصلي تيم حضور داشته باشي؟
                      كريمي: براي هيچ بازيكني امكان ندارد كه شرط كند تا در تركيب اصلي حضور داشته باشد اما در مورد اسرائيل بايد بگوم كه اصلا نيازي به عقد قرارداد رسمي در اين زمينه نبود زيرا بايرن مونيخ پيش از اين با حضور هاشميان و دايي اين تجربه را داشته و آن‌ها مي دانند كه بازيكن ايراني حاضر نيست در برابر نماينده اي از اسرائيل بازي كند و من هم به اين مسئله پايبند خواهم بود.
                      الخليج: هواداران الاهلي هنوز باورشان نمي شود كه تو قرار است خارج از قلعه سرخ ها بازي كني، براي دوستدارانت چه حرفي داري؟
                      كريمي: مي خواهم به آن‌ها بگويم كه از من ناراحت نباشند، ما در اين باشگاه مثل يك خانواده هستيم ، رابطه من با هواداران، بازيكنان و مسئولان باشگاه مانند يك خانواده بود، هميشه احساس مي‌كنم كه در اينجا هستم ، هواداران الاهلي بايد موقعيت من را درك كنند در حالي كه به دنبال تحقق آرزوهايم به اروپا مي روم مثل زماني كه يكي از اعضا خانواده براي انجام كاري خانه را ترك مي‌كند، اين جدايي بالاخره تمام مي‌شود و او باز هم به خانه اش باز مي گردد.
                      هواداران الاهلي مطمئن باشند كه من بالاخره يك روز بر مي گردم به عنوان بازيكن و شايد هم مربي.
                      الخليج: تو در مورد ليگ امارات گفته بودي كه سطح فني بالايي ندارد؟
                      كريمي: من چنين چيزي نگفتنه ام ، من به اروپا رسيدم و به عنوان بهترين بازيكن آسيا انتخاب شدم آن هم با حضور در ليگ امارات. سطح ليگ امارات از ليگ هاي كشورهاي عربي پايين تر نيست. باشگاه ها و فدراسيون فوتبال امارات تلاش مي‌كنند تا با جذب مربيان و بازيكنان مطرح فوتبال جهان سطح ليگ را بالاتر ببرند ، اميدوارم در ادامه به بازيكنان اماراتي هم در ليگ اين كشور اهميت بدهند تا به تيم‌هاي ملي امارات هم كمك شود.
                      الخليج: وليعهد دبي بعد از قهرماني الاهلي در مورد تو حرف هايي زده بود، آن حرف ها را فراموش كرده اي؟
                      كريمي: حرف هايش را بعد از آن بازي فراموش نمي كنم اما من الاهلي را ترك مي‌كنم براي رشد و پيشرفت ولي محبت هاي او و همه مسئولان باشگاه در خاطر علي كريمي مي ماند.
                      الخليج: ناراحت از اين نيستي كه در طول اين سال‌ها بالاخره روياي اصلي محقق نشد و نتوانستيد قهرمان ليگ باشيد؟
                      كريمي: آرزو داشتم كه قهرماني ليگ را به همراه الاهلي تجربه كنم در حالي كه در فصل گذشته اميد زيادي براي قهرماني داشتيم اما آرزوهاي ما محقق نشد ،شايد خوش شانس نبوديم ، اميدوارم همبازيانم در اين باشگاه بتوانند تلاش كنند تا در آينده به اين آرزو دست يابند.
                      آن‌ها بايد اميد داشته باشند ، اميدوارم الاهلي در سال آينده بتواند به اين موفقيت دست يابد چه علي كريمي باشد و يا نباشد.
                      الخليج: در جام حذفي اميد داريد؟
                      كريمي: چهار تيم به مرحله نيمه نهايي راه يافته اند و همه براي صعود شانس مساوي دارند، به خواست خدا مي‌توانيم به آرزويمان دست پيدا كنيم.
                      الخليج: بازيكني را پيشنهاد مي كني كه جانشين تو باشد؟
                      كريمي: اينجا بازيكنان خوبي هستند كه انتخاب آن‌ها با سرمربي تيم خواهد بود اما اميدوارم هركسي كه جانشين من مي‌شود موفق باشد.
                      الخليج: مثل اين كه قرار است خانواده تو در دبي بمانند، اين خبر درست است؟
                      كريمي: كار من در آلمان سخت خواهد بود، اردوهاي زيادي داريم و شرايط تازه، در چهار ماه اول بهتر است خانواده من در امارات بمانند.
                      در پايان از مسئولان باشگاه الاهلي به خاطر همكاري كه در اين مدت با من داشته اند تشكر مي‌كنم
                      Attached Files

Comment

karimi Ham Ke Tazegi ha Khabari Azash Nis,
                        Smile ! Its The The Second Best Thing You Can Do With Your Lips

Comment

Working...
                        X