Announcement

Collapse
No announcement yet.

Important Political News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • سازمان دانش آموختگان ايران (ادوار تحكيم وحدت) خواستار تبديل قرار بازداشت موقت موسوى خوئيني، دبيركل اين سازمان به قرار بازداشت وثيقه شد.

    عبدالله مومني، سخنگوى سازمان دانش آموختگان ايران با اشاره به گذشت دو ماه از قرار بازداشت موقت موسوى خوئيني، گفت: انتظار مي‌‏رود تصميم‌‏گيران و مسوولان امر با تبديل قرار بازداشت موقت آقاى موسوى خوئينى به قرار وثيقه، زمينه آزادى وى را فراهم كنند.

    وى گفت: موسوى خوئينى از نمايندگان مجلس ششم است كه در راستاى ايفاى وظايف نمايندگى اقدامات و روشنگري‌‏هايى را در جهت دفاع از حقوق اساسى مردم و حقوق شهروندان داشت و پس از دوره نمايندگى از طريق فعاليت در يك سازمان سياسى حمايت خود را از فعالان جامعه مدنى و حقوق شهروندى آنها تداوم بخشيد.

    مومنى با اشاره به بازداشت موسوى خوئينى در تجمع زنان در 22 خرداد ماه، گفت: اتهاماتى كه پس از بازداشت متوجه وى شد شركت در تجمع زنان و همچنين تشويش اذهان عمومى است كه مربوط به سخنراني‌‏هاى وى در دوره نمايندگى است.

    سخنگوى سازمان دانش آموختگان ايران اسلامى با تاكيد بر اينكه با گذشت دو ماه از قرار بازداشت موقت موسوى خوئينى هيچ توجيه قانونى و حقوقى براى استمرار بازداشت موقت وى وجود ندارد، گفت: در شرايطى كه اتهام موسوى خوئينى مربوط به شركت در تجمع و فعاليت‌‏هاى دوران نمايندگى وى است، بيش از دو ماه تحقيقات و قرار بازداشت موقت براى بررسى اتهاماتى كه نه امكان امحاى آنها وجود دارد و نه براى آنها امكان تبانى متصور است، بي‌‏پايه و اساس است.

    وى ادامه داد: در صورتى كه بازداشت موسوى خوئينى ادامه يابد، سازمان دانش آموختگان ايران به همراهى ساير نيروهاى مدافع حقوق شهروندى از شيوه‌‏هاى مسالمت‌‏آميز و مدنى براى اعتراض به نقض حقوق شهروندى و حقوق سياسى موسوى خوئينى استفاده ‏كرده و نسبت به ادامه بازداشت وى واكنش نشان خواهد داد.

    Comment


    • منطقه خوزستان - امير حيات‌مقدم در نشست وزير نيرو با نمايندگان استان در مجلس شوراى اسلامى كه در محل استاندارى خوزستان برگزار شد، توضيح داد: اختصاص اين ميزان اعتبار نشان‌دهنده توجه ويژه دولت نهم براى حل مشكلات بخش آب استان خوزستان است.

      وى افزود: از اين ميزان اعتبار 150 ميليارد تومان به بخش انتقال آب به شهرهاى استان خوزستان و 25 ميليارد تومان به ساماندهى و توسعه آب روستايى خوزستان اختصاص يافته است.

      حيات‌مقدم اظهار داشت: اميدواريم اين ميزان اعتبار اختصاص يافته به بخش آب استان براى سه سال پياپى اختصاص يابد.

      وى با اشاره به وجود 30 درصد آب‌هاى كشور در خوزستان تصريح كرد: , با وجود اين همه منابع آب، مردم اين استان همچنان از مشكلات آب رنج مي‌برند. شهرهاى مسجدسليمان، آبادان، اميديه و هنديجان از جمله شهرهايى است كه در بخش تامين آب مورد نياز مردم مشكل دارند.,

      وى ادامه داد: , مسئولان در استان، تمام توان خود را براى حل مشكلات اين بخش‌ها به كار گرفته‌اند و تنها نياز به اختصاص اعتبارات ويژه براى حل اين مشكلات وجود دارد.,

      حيات مقدم عنوان كرد: , متاسفانه اعتبارات در بخش احداث شبكه‌هاى آبيارى و زهكشى مناسب نيست و اميدواريم سال آينده يك رديف مشخص از بودجه براى احداث شبكه‌هاى آبيارى و زهكشى استان اختصاص ‌يابد.,

      استاندار خوزستان با اشاره به‌ بهره‌بردارى رسيدن 350 هكتار از كانال‌هاى درجه يك و دو آبيارى و زهكشى استان خوزستان گفت: , متاسفانه تا كانال‌هاى درجه سه و چهار به صورت كامل به بهره‌بردارى نرسند، نمي‌توانيم استفاده لازم را از كانال‌هاى اصلى ببريم.,

      وى بيان كرد: , علي‌رغم توليد بخش عظيمى از برق كشور در استان خوزستان، به دليل فرسودگى شبكه‌هاى توزيع و توسعه نيافتگى خطوط انتقال، شاهد خاموشي‌هاى گسترده‌اى در سطح استان هستيم.,

      Comment


      • دولت آمريكا در بيانيه‌‏اى اعلام كرد كه از ميان 11 دانشجوى مصرى كه هفته گذشته مفقود شده بودند، 9 تن در بازداشت آمريكا هستند.
        شبكه خبرى سي‌‏ان‌‏ان گزارش داد: ,مقامات اداره مهاجرت و گمرك آمريكا و بازرسان پليس فدرال آمريكا (FBI) در تلاشند تا 2 دانشجوى ديگر را پيدا كنند. ,اف‌‏بي‌‏آى, نام، سن، شماره گذرنامه و عكس اين دو دانشجو را در سراسر كشور منتشر كرده است.,
        براساس اعلام اف‌‏بي‌‏آي، 3 دانشجو جمعه‌‏شب در شهر ,دس‌‏موينس, در ايالت ,آيوا, دستگير شدند. در اين بيانيه آمده است: ,اين افراد بدون حادثه‌‏اى دستگير شدند. عوامل اداره مهاجرت سفر اين دانشجويان از نيويورك به سان‌‏فرانسيسكو و از آنجا به دس‌‏موينس را رديابى كرده است. هر سه دانشجو به علت نقض قوانين مهاجرت به عنوان افرادى كه وضع قانوني‌‏شان مشخص نيست، دستگير شدند.,
        در ادامه بيانيه ,اف‌‏بي‌‏آى, تاكيد شده است: ,در تحقيقات اوليه هيچ‌‏گونه تهديد احتمالى از سوى 11 دانشجوى مصرى شناسايى نشده است و هيچ رابطه ميانى دانشجويان مصرى و توطئه بمب‌‏گذارى تروريستى در پروازهاى ميان انگليس و آمريكا وجود ندارد.,
        همچنين مقامات آمريكايى نيز اعلام كردند كه تمام اين افراد ويزاى معتبر داشنجويى داشتند اما فقط 6 نفر از آنها در كلاس‌‏ها شركت كرده‌‏اند.
        بنابراين گزارش، اين دانشجويان ,احمد رفعت سعد المغازى اللاكت, 19 ساله، ,محمد ابراهيم السيد المغازى, 20 ساله و ,مصطفى وغدى مصطفى الغفارى, 18 ساله هستند. شش دانشجوى ديگر نيز اوايل هفته گذشته دستگير شدند.

        Comment


        • بانك مركزى جمهورى اسلا‌مى ايران ميزان بدهي‌هاى خارجى كشور را تا پايان سال 84، 24 ميليارد و 264 ميليون دلا‌ر اعلا‌م كرد
          خبرگزارى ميراث فرهنگى ــ‌اقتصاد‌وفرهنگ ــ بانك مركزى جمهورى اسلا‌مى ايران ميزان بدهي‌هاى خارجى كشور را تا پايان سال 84 ، 24 ميليارد و 264 ميليون دلا‌ر اعلا‌م كرد.

          براساس آمار و گزارش‌هاى بانك مركزي، 13 ميليارد و 578 ميليون دلا‌ر از اين مبلغ مربوط به بدهي‌هاى ميان و بلندمدت و 10 ميليارد و 686 ميليون دلا‌ر مربوط به بدهي‌هاى كوتاه‌مدت كشور است.

          اين درحالى است كه بدهي‌هاى خارجى يا "تعهدات" بالفعل كشور تا پايان سال 83 ، 16 ميليارد و 831 ميليون دلا‌ر بوده است.

          براساس آمار و گزارش‌هاى بانك مركزي، 13 ميليارد و 578 ميليون دلا‌ر از اين مبلغ مربوط به بدهي‌هاى ميان و بلندمدت و 10 ميليارد و686 ميليون دلا‌ر مربوط به بدهى هاى كوتاه مدت كشور بوده است.

          بدهي‌هاى خارجى يا تعهدات بالفعل كشور تا پايان سال 83 به ميزان 16 ميليارد و 831 ميليون دلا‌ر بوده است.

          Comment


          • رئيس شاخه القاعده در انگليس در ميان متهمان بازداشت‌‏شده حادثه هواپيماربايى حضور دارد.
            خبرگزارى فرانسه گزارش داد كه نيروهاى امنيتى انگليس اعلام كردند كه رئيس شاخه القاعده انگليس در ميان متهمان بازداشت شده در ماجراى هواپيماربايى وجود دارد. روزنامه ,ساندي‌‏تايمز, چاپ لندن نوشت: ,نمي‌‏توان رئيس شاخه القاعده در انگليس را از ميان 23 متهم بازداشت‌‏شده در توطئه روز پنج‌‏شنبه مشخص كرد.,
            برخى مسوولان در دستگاه مبارزه با جاسوسى انگليس نيز اعلام كردند كه اين متهم فرد اصلى در شبكه تروريستى در انگليس است كه گروه‌‏هايى از كشمير، شمال آفريقا و عراق در آن عضويت دارند.
            بنابراين گزارش، پليس انگليس از فرار برخى از متهمان از جمله دو نفر در جريان اقدام چهارشنبه شب نيروهاى امنيتى انگليس نگران است. مجله انگليسى ,نيوز, نيز نوشت كه ,معطى الرحمن, از اتباع انگليس و چهره برجسته سازمان القاعده به رهبرى ,اسامه بن‌‏لادن, مديريت و برنامه‌‏ريزى اصلى عمليات هواپيماربايى در مسير انگليس به آمريكا را برعهده داشته است.

            Comment


            • نوام چامسكى فيلسوف آمريكايى مخالف واشنگتن با انتقاد از سياست‌هاى آمريكا در مبارزه با تروريسم، مي‌نويسد: ,آمريكا تروريسم را بر اساس سود آن براى منافع خود به سه نوع تروريسم سازنده، لطيف و خشن تقسيم كرده است.,
              چامسكى در كتابى با عنوان "ارتباطات واشنگتن و فاشيسم جهان سوم" مي‌افزايد: ,وقتى تروريسم در نظر مقامات آمريكايى به سود منافع آمريكا باشد با آن به عنوان يك تحول "سازنده" برخورد مي‌كنند كه از آن جمله مي‌توان به كشتار عمومى مردم اندونزى توسط دولت سوهارتو در سالهاى 1965 تا 1966 اشاره كرد كه در آن حزب كمونيست نابود شد و راه براى سرمايه گذارى آزاد در اندونزى فراهم آمد.,
              چامسكى سپس مي‌نويسد:,وقتى تروريسم زياد به سود منافع آمريكا نباشد اما يكى از هم پيمانان اين كشور انجام داده باشد، مقام‌هاى آمريكايى سعى مي‌كنند بر آن سرپوش بگذارند و اصلاحا آن را "تلطيف" كنند كه از آن جمله مي‌توان به حمله اندونزى به تي‌مور شرقى در سال 1975 اشاره كرد كه منجر به قتل عام يك سوم جمعيت تي‌مور شرقى شد اما آمريكا از آن حمايت كرد.,
              به نوشته اين فيلسوف آمريكايي، اگر يك اقدام تروريستى توسط كسانى صورت گيرد كه دشمن آمريكا تلقى مي‌شوند، آمريكا با آن به عنوان يك اقدام "خشن" مواجه مي‌شود زيرا آن را بر خلاف منافع خود مي‌بيند كه از آن جمله مي‌توان به حملات صدام به ايران در دهه 80 ميلادى اشاره كرد.

              Comment


              • بيش از 700 تن از كارگران شاغل در 24 واحد كوره‌‏پزى قرچك و ورامين با امضاى طومارى خطاب به وزير كار ، مراتب اعتراض خويش را به عملكرد مديران اعلام كرده و تاكيد كرده اند: اگر حقوق 150هزار تومانى را قبول نكنيم، بايد تن به اخراج دهيم.
                در اين طومار آمده است‌‏: ما جمعى از كارگران كوره پزخانه‌‏هاى منطقه قرچك و ورامين در خصوص پيمان دسته جمعى اعتراض داريم؛ در شرايطى كه از استانهاى محروم به اين مناطق آمده‌‏ايم تا در سخت ترين شرايط كار كنيم ، مورد انواع اجحافات قرار مى گيريم .
                در ادامه مى خوانيم : متاسفانه مشاهده مي‌‏كنيم برخى از انسانهاى زوردار خودشان را به نام نماينده كارگر معرفى مي‌‏كنند و با جان و مال اين طبقه مظلوم بازى مى كنند به گونه‌‏اى كه برخى اعضاى انجمن صنفى كارگران و كانون انجمن‌‏هاى صنفى كارگران استان تهران با وعده‌‏هاى كاذب قوانين جارى كشور و قانون كار وزارت كار و امور اجتماعى را ناديده گرفته و بنا به تشخيص خويش تصميم‌‏گيرى و براى كارگران تعيين تكليف مي‌‏كنند .
                در بخش ديگرى از اين طومار آمده است‌: با وجودى كه شوراى عالى كار حداقل دستمزد كارگران را رقمى بين 150 تا 180 هزار تومان در ماه تعيين كرده است و عيدى كارگران را در يك سال 90 روز دستمزد تعيين كرده اما در پيمان نامه انجمن صنفى كارگر و كارفرمايان كوره پزخانه‌‏هاى قرچك - ورامين كه با حضور رئيس اداره كار منطقه صورت گرفته، حداقل مزد كارگران 150 هزار تومان تعيين شده و عيدى نيز به 2 ماه كاهش يافته كه اين موضوع علاوه بر مغايرت با قانون كار با راى اداره كار ورامين در سالهاى 80 و 81 و 82 نيز مغاير است .
                در ادامه اين طومار آمده است‌‏: ما كارگران خواستار رعايت ماده 141 قانون كار در خصوص پيمان هاى دسته جمعى هستيم زيرا برابر اساسنامه انجمن صنفى موضوع پيمان قبل از توافق نهايى بايد در مجمع عمومى به راى گذاشته شود و بعد از مجوز رسمى از سوى اين مجمع انجمن قادر به انعقاد پيمان دسته‌‏جمعى خواهد بود.
                در بخش ديگرى از اين طومار آمده است‌‏: ما كارگران مى دانيم كه برخى از اعضاى كانون انجمن صنفى كارگران كوره‌‏پزخانه هاى استان تهران شامل چهاركارفرما يا اجاره دار يا پيمانكار هستند و اصولا كارگر كوره‌‏پزخانه نمى باشند ولى ما نمي‌‏دانيم بر چه مبنايى , اداره كل كار در خصوص اين افراد اقدام به ثبت اسامى آنان كرده است . بنابراين نمي‌‏توانيم پيمانى را كه كارفرما نوشته است ، قبول كنيم .
                در بخش ديگرى از اين طومار اين چنين آمده است : براى قوانين و مقررات، تشكل‌‏هاى كارگرى و كارفرمايى با وجود 5 انجمن صنفى مي‌توان اقدام به تشكيل كانون‌‏هاى انجمن صنفى كارگران استان كرد ولى بايد گفت‌‏ كه تمامى اين انجمن‌‏ها داراى اعتبارنامه قانونى نيستند .
                در پايان اين طومار آمده است‌‏: از مسوولين مى خواهيم كه در خصوص حق و حقوق كارگران زحمتكش كوره پزخانه ها به هر صورتى كه ممكن است مساعدت كرده و پيمان مذكور را ابطال كنند.

                Comment


                • به نقل از خبرگزارى آسوشيتدپرس، كاندوليزا رايس، وزير خارجه‌ى آمريكا پيش از اين اعلام كرده بود كه حملات گسترده‌ى اسراييل پيش‌بينى شده بوده و وى اميدوار است اين خشونت‌ها طى يك يا چند روز آينده به پايان رسد.

                  رايس پيش‌بينى كرد كه به رغم وجود توافقنامه‌ى آتش‌بس اين درگيري‌ها ادامه يابد، اما در عين حال نسبت به توقف خشونت‌هاى گسترده ابراز اميدوارى كرد.

                  رايس در گفت‌وگو با تلويزيون اسراييل اظهار داشت: درك من اين است كه اين بخشى از عمليات‌هاى طبيعى است كه بايد بر روى آن تعمق كرد. زمانى كه آتش‌بس و توقف خشونت‌ها به اجرا درآيد، اسراييل نيز متوقف خواهد شد.

                  بوش نيز با استقبال از قطعنامه‌ى شوراى امنيت در خصوص بحران لبنان بار ديگر مدعى شد: حزب‌الله لبنان و حاميان سورى و ايراني‌شان جنگ ناخواسته‌يى را براى مردم لبنان و اسراييل رقم زدند و ميليون‌ها تن در نتيجه‌ى آن متحمل درد و رنج شدند.

                  بوش افزود: من اكنون از جامعه‌ى بين‌المللى مي‌خواهم به جاى حرف عمل كنند و تلاش‌هاى بسيارى را براى برقرارى صلح در منطقه به كار بندند.

                  رايس نيز ابراز اميدوارى كرد كه كابينه‌ى اسراييل امروز ( يكشنبه)‌ قطعنامه‌ى شوراى امنيت سازمان ملل را تصويب كند.

                  از سوى ديگر خبرگزارى شينهوا اعلام كرد: اتحاديه‌ى اروپا در بيانيه‌ا‌ى از قطعنامه‌ى 1701 شوراى امنيت با هدف پايان دادن به يك ماه درگيرى ميان اسراييل و حزب الله لبنان استقبال كرد.

                  بنيتا فررو والدنر، كميسيونر روابط خارجى اتحاديه‌ى اروپا در بيانيه‌يى اظهار داشت:‌ من از اين قطعنامه استقبال مي‌كنم. با اين قطعنامه زمينه براى برقرارى مصالحه‌يى پايدار در مناقشات كنونى فراهم مي‌شود. هم اكنون زمان عمل است و من از تمام طرف‌ها مي‌خواهم تا اين قطعنامه‌ و اجراى توقف فورى خشونت‌ها را پيگيرى كنند. اين همان چيزى است كه براى تسكين آلام مردم بي‌گناه در خاورميانه ضرورى است.

                  وى قول داد تا از اجراى كامل اين قطعنامه قويا حمايت كند و متعهد شد تا فعالانه در تمام تلاش‌هاى ديپلماتيك در جهت راه‌حلى پايدار مشاركت داشته باشد.

                  والدنر افزود: اين قطعنامه گام مهمى در جهت پايان دادن به اين مناقشات است و هم اكنون تمام طرف‌ها بايد مسووليت‌هايشان را بپذيرند و در جهت تحقق آن گام بردارند.

                  والدنر تضمين دسترسى كمك‌هاى بشردوستانه به مناطق پرجمعيت غير نظامى را نيز خواستار شد.

                  وى گفت: ‌اين امر اكنون ضرورى است كه دسترسى كمك‌هاى بشردوستانه تضمين شود. دو طرف مسووليتى براى تضمين ايجاد كريدورى امن براى انتقال كمك به مردم لبنان دارند.

                  كميسيونر روابط خارجى اتحاديه‌ى اروپا هم‌چنين براى كمك به بازسازى لبنان قول مساعد داد.

                  خبرگزارى فرانسه نيز امروز (يكشنبه) به نقل از جان هاوارد، نخست وزير استراليا اعلام كرد: اگر توافقنامه‌ى آتش‌بس در لبنان عملى شود حزب‌الله لبنان بايد خلع سلاح شود.

                  هاوارد اظهار داشت كه از اينكه اين قطعنامه در خصوص مساله‌ى خلع سلاح حزب‌الله لبنان به اندازه‌ى كافى شفاف و روشن نيست، نگران است.

                  هاوارد به خبرنگاران گفت: اين قطعنامه در ظاهر خوب است، اما من خودم از نبود برخى موارد و لحن مورد استفاده در خصوص خلع سلاح حزب‌الله لبنان ناراحتم. در صورتى كه بند شفاف و روشنى براى خلع سلاح حزب‌الله لبنان وجود نداشته باشد، اين قطعنامه عملى نيست. من عمقيقا نسبت به كارآمدى و ماهيت پايدار اين قطعنامه نگرانم.

                  وى افزود كه دولتش هنوز درباره‌ى مشاركت استراليا در نيروهاى بين‌المللى كه قرار است در جنوب لبنان مستقر شود، تصميم نگرفته است.

                  هاوارد گفت: در صورتى كه ما در اين خصوص تصميم بگيريم، تعهد بسيار كوچكى وجود خواهد داشت چرا كه ما مسووليت‌هاى ديگرى نيز داريم.

                  Comment


                  • سخنگوى وزارت امور خارجه در ارتباط با مسئله هسته‌يى ايران گفت: پرونده هسته‌يى ايران در بن بست نيست و از اول نيز گفته بوديم كه حل اين موضوع مسير ساده‌اى دارد كه بايد از طريق گفت‌وگو دنبال شود؛ ولى در شرايط كنونى معتقديم كه مسير بايد اصلاح گردد.

                    وى تصريح كرد: به خاطر رفتار عجيب اروپايي‌ها ما در حال حاضر به اروپا و حسن نيت آنها از طريق مذاكره بي‌اعتماد شده‌ايم و اروپا بايد به اصلاح اين مسير بپردازد كه در اين صورت كار از ابتدا آغاز مي‌شود و راه حل اين موضوع نيز باز خواهد بود.

                    وى همچنين در رابطه با پاسخ ايران به بسته پيشنهادى 5+1 گفت: ما براى پاسخ دادن مشكلى نداريم و بحث اينكه چه زمانى پاسخ مي‌دهيم مطرح نيست و اكنون بحث براين است كه بايد فضا را آماده كنند.

                    سخنگوى وزارت امور خارجه همچنين درباره مهلتى كه سازمان ملل متحد براى تعليق اورانيوم به كشورمان داده گفت: ما مسووليم كه برداشت و ديدگاهمان را به طرف مقابل ابلاغ كنيم و اميدواريم كه طرف مقابل هم به اين درك برسد كه جمهورى اسلامى ايران هم با زبان تهديد و ارعاب بيگانه است و اگر طرف مقابل بخواهد با زور با اين مسئله برخورد كند پرونده در دور و تسلسل گرفتار خواهد شد.

                    وى خاطر نشان كرد: بايد ببنيم كه اروپايي‌ها تا پايان ماه اوت كه قطعنامه به آن اشاره دارد چه مي‌كنند. اما طبيعى است كه اگر چنانچه در مسير نا صحيح بيفتند، ما هم تغيير مسير خواهيم داد و متناسب با اقدامات آنها عمل خواهيم كرد.

                    Comment


                    • کوفی عنان دبير کل سازمان ملل متحد روز شنبه گفت اسرائيل و لبنان با برقراری آتش بس موافقت کرده و از ساعت ۵ بامداد روز دوشنبه به وقت گرينويچ آن را به مورد اجرا می گذارند.
                      وی اين خبر را پس از مذاکره با نخست وزيران لبنان و اسرائيل اعلام کرد.

                      با اين وجود احتمال می رود که اسرائيل روز يکشنبه همچنان به عمليات خود در خاک لبنان ادامه دهد.

                      ارتش اسرائيل با پيشروی در جنوب لبنان تلاش می کند چريک های حزب الله را به عقب براند.

                      در همين حال شيخ حسن نصرالله روز شنبه اعلام کرد که طرح آتش بس شورای امنيت سازمان ملل متحد را می پذيرد.

                      اما او تاکيد کرد که نيروهای حزب الله تا زمانيکه ارتش اسرائيل در لبنان بماند به نبرد خود ادامه می دهند.

                      فواد سينيوره نخست وزير لبنان نيز گفته است که کشورش قطعنامه آتش بس سازمان ملل متحد را می پذيرد اما نسبت به آن نگرانی هايی دارد.

                      بر اساس قطعنامه شورای امنيت نيروهای حزب الله بايد تا رود ليطانی در جنوب لبنان عقب نشينی کنند.

                      نخست وزير لبنان گفته است "در منطقه جنوب رود ليطانی هيچ اسلحه ای به جز سلاح های حکومت مرکزی وجود نخواهد داشت."

                      کوفی عنان از اعلام خبر برقراری آتش بس از روز دوشنبه ابراز خشنودی کرد اما گفت که ترجيح می داد درگيری ها از هم اکنون متوقف می شد.

                      وی خاطرنشان کرد که سازمان ملل متحد با دولتهای لبنان و اسرائيل در برقراری آتش بس همکاری خواهد کرد.

                      از سوی ديگر اسرائيل روز شنبه با سه برابر کردن نيروهای خود در جنوب لبنان عمليات نظامی در اين منطقه را گسترش داده است.

                      بر اساس برخی برآوردها تعداد نيروهای اسرائيلی مستقر در جنوب لبنان به ۳۰ هزار نفر می رسد.

                      ارتش اسرائيل گفته است برخی نيروهايش به رود ليطانی رسيده اند.

                      Comment


                      • اين روزها كه موج شهروندان گرمازده به هر بهانه اى سرازير مى شوند به سمت ساحل خزر، بيش از ديگر ايام سال موضوع اشغال غيرقانونى اين ساحل توسط ويلاها و مجتمع هاى دولتى و خصوصى توجه همگان را برمى انگيزد.
                        هفته پيش در همين صفحه گزارشى داشتيم با اين مضمون كه ۶۰ درصد ساخت و سازهاى غيرمجاز در ساحل مازندران، دولتى است. مديركل محيط زيست استان مازندران در اين باره همچنين اشاره مى كند كه فقط ۴درصد از ۳۳۸ كيلومتر طول ساحل درياى خزر آزاد است. اين مناطق آزاد عمدتاً شامل مناطق ميانكاله و پارك جنگلى سيسنگان است كه به دليل تحت حفاظت بودن از ساخت و ساز مصون مانده است.

                        دكتر اشرفى پور، مديركل اداره حفاظت محيط زيست استان مازندران در گفت وگو با همشهرى افزود: طبق قانون، ۶۰ متر از حريم دريا بايد آزاد باشد، اما متأسفانه ۹۶ درصد حريم سواحل خزر به دليل ساخت وسازهاى غيرمجاز اشغال شده كه بخشى از اين ساخت و سازها قبل از انقلاب و برخى بعد از انقلاب صورت گرفته است.

                        وى با اشاره به اينكه تنها مناطقى كه تحت حفاظت منابع طبيعى يا سازمان حفاظت محيط زيست بوده از ساخت و ساز در امان مانده است، تصريح كرد: مصون ماندن اين مناطق، نشان دهنده ارزش و اهميت مناطق تحت مديريت است.

                        بر اين اساس ضرورى است مناطق تحت مديريت بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد و اجازه داده نشود افراد حقيقى يا حقوقى تحت عناوين پرطمطراق در اين مناطق ساخت و ساز كنند، بلكه در مناطق حفاظت شده و پارك هاى جنگلى و مناطق طبيعى تنها ساخت و سازهاى اجتناب ناپذير، آن هم با سازه هاى كاملاً سبك و مخصوص صورت بگيرد، نه اينكه به صورت افسارگسيخته اجازه ساخت و ساز داد.

                        به گفته وي، مطابق ماده ۶۳ قانون برنامه چهارم توسعه دولت موظف شده تا پايان اين برنامه ۶۰ متر حريم دريا را آزاد كند، اين درحالى است كه طبق تبصره ذيل اين ماده، اين آزادسازى را مى توان از وزارتخانه ها و مؤسسات دولتى كه تحت عناوين مناطق رفاهي، آموزشى در حريم دريا ساخت و ساز كرده اند، آغاز كرد.

                        اشرفى پور مى گويد: تا پايان برنامه چهارم بايد آزادسازى حريم درياها ۱۰۰ درصد انجام شده باشد، هر چند آزادسازى كامل حريم درياها كمى خوشبينانه است، اما نكته قابل تأمل اينكه، مطابق ماده ۶۳ دولت موظف بوده است تا پايان سال اول برنامه چهارم، طرح جامع ساماندهى سواحل به ويژه ساحل درياى خزر را تهيه و تدوين كند، اما هنوز اين طرح تهيه نشده و مشخص نيست متولى آزادسازى حريم دريا كدام دستگاه است.

                        وى گفت: سازمان حفاظت محيط زيست با توجه به آن كه يك سازمان نظارتى است و بنا به مسئوليتى كه دارد ۲ كار عمده را در دستور كار خود قرار داده است، نخست با زدن تلنگرهاى لازم به مبادى ذى ربط، به آنان گوشزد مى كند تا كار را زودتر آغاز كنند. ديگر آن كه با هوشيارى و دقت، مراقب است تا تحت هيچ عنوان ساخت و ساز جديدى در حريم دريا صورت نگيرد.

                        به گفته اين مقام مسئول، براساس قانون، آيين نامه اجرايى ماده ۶۳ بايد توسط سازمان مديريت و حفاظت محيط زيست، وزارت مسكن، كشور، جهاد كشاورزي، نيرو و دستگاه هاى ذى ربط تهيه و به تصويب هيأت وزيران برسد، اما اينكه اين آيين نامه در چه مرحله اى قرار دارد، براى سازمان حفاظت محيط زيست در سطح استان مشخص نيست و اين بر عهده رسانه ها است كه با توجه به اهميت طرح، آن را از سازمان مديريت پيگيرى كنند، چرا كه كنوانسيون حفاظت محيط زيست درياى خزر در آبان ۸۲ به امضاى نمايندگان پنج كشور ساحل خزر در تهران رسيد و ,كنوانسيون تهران, عنوان گرفت از اين رو، به نوعى مى توان گفت جمهورى اسلامى ايران مسئول اين كنوانسيون است. بر اين اساس شايسته است در زمينه آزادسازى حريم درياها، كشور ما پيش قدم باشد.

                        اشرفى پور افزود: نكته ديگرى كه طرح آزادسازى ساحل خزر را ضرورى مى سازد اينكه استان مازندران حدود ۳ ميليون نفر جمعيت دارد، اما در ايام تعطيلات نوروزى و تابستان ها اين جمعيت بالغ بر ۱۲ ميليون نفر مى شود كه نشان دهنده حجم زياد گردشگران داخلى و هجوم آنها به استان است. گردشگرانى كه مى خواهند از مناطق جنگلى و به ويژه سواحل درياى خزر ديدن كنند.

                        اين درحالى است كه اين گردشگران از توانايى مالى آنچنانى برخوردار نيستند كه در شهرك هاى توريستى مستقر شوند، ضمن آن كه ظرفيت اين شهرك پاسخگوى اين تعداد گردشگر نيست. اما اين گردشگران حق دارند از سواحل دريا لذت ببرند، حال آنكه طرح درياهايى كه وجود دارد جوابگوى اين حجم توريست نيست و بر اين اساس ضرورى است طرح درياها از نظر كمى و كيفى توسعه داده شود و نخستين گام براى انجام اين كار آزادسازى حريم درياست.

                        اشرفى پور درباره پيامدهاى ناگوار تجاوز به حريم دريا گفت: تجاوز به حريم دريا باعث شده حجم قابل توجهى از پساب هاى خانگى و واحدهاى خدماتى و رفاهى وارد آب دريا شود و در بسيارى از نقاط باعث تخريب و نابودى مصب رودخانه ها شده است.

                        به گفته وي، تخريب مصب ها مهمترين عامل كاهش ذخاير ماهى درياى خزر است، چرا كه مصب رودخانه ها از نظر اكولوژيكى نقش مهمى در زمينه تخم ريزى ماهيان دريا به ويژه ماهى سفيد و آزاد دارد و در حال حاضر، تخريب مصب ها،ذخاير دريايى را در آستانه بحران قرار داده است.

                        مقابله با ساخت و ساز غيرمجاز
                        مديركل اداره حفاظت محيط زيست استان مازندران به همشهرى گفت: به رغم اهتمام و عزم راسخ همه مسئولان استان براى آزادسازى حريم، به دليل آماده نشدن آيين نامه اجرايى مربوط، هنوز هيچ اقدام اجرايى براى آزادسازى آغاز نشده است و تنها زمانى مى توان كار را آغاز كرد كه براساس آيين نامه مذكور، متولى اصلى و مسئوليت دستگاه هاى مختلف مشخص شود.

                        عمده ترين مسائل زيست محيطى
                        اشرفى پور، پسماند، پساب و بحث رشد واحدهاى رفاهي، تفريحي، توريستى را مهمترين معضلات زيست محيطى استان عنوان مى كند و مى گويد: توسعه واحدهاى تفريحى توريستى به شرط آنكه در قالب برنامه صورت بگيرد از حمايت سازمان محيط زيست برخوردار خواهد بود، چرا كه استان مازندران قطب گردشگرى است و بايد كاربرى هاى تفريحى و گردشگرى آن از توسعه و رونق خاصى برخوردار باشد، اما توسعه زمانى مقبول است كه در قالب برنامه صورت پذيرد. بر اين اساس نبايد بدون مطالعه و ارزيابى تحت عنوان توسعه، اجازه ساخت و ساز داده شود.

                        به گفته وى هر چند كه هنوز در كشور آمايش سرزمين نداريم، اما مى توان آمايش برنامه داشت تا بر اساس آن مشخص شود چند هتل و چند مجتمع تفريحى- توريستى و در كدام منطقه از استان مورد نياز است نه اينكه بدون برنامه هر كسى در هر جا كه خواست مجتمع يا هتل احداث كند. به ويژه احداث مجتمع رفاهى در كنار ساحل يا در مناطق جنگلى نيازمند برنامه آمايشى است.

                        آلودگى هاى نفتى ميانكاله
                        اشرفى پور در خصوص آلودگى هاى نفتى درياى خزر در بخش مازندران گفت: نكا، مهمترين پايانه نفتى استان مازندران است. اين پايانه هم اكنون پذيراى ظرفيت ۷ هزار تن مواد نفتى در روز است كه پس از تخليه در اين پايانه و سوآپ به بخش هاى جنوبى كشور ارسال مى شود، اما با توجه به تقاضاهايى كه از كشورهاى ناحيه خزر وجود دارد و از آنجا كه پايانه نفتى نكا يكى از مهمترين سامانه هاى تحويل نفت مناطق آن سوى آب است قرار است اين ظرفيت ۷هزار تنى در روز به ۱۵ هزار تن افزايش داده شود.


                        لازمه اجراى اين كار پهلوگيرى كشتى هايى با گنجايش بيشتر در اين منطقه است، اما به دليل عمق كم آب، پهلوگيرى كشتى هاى بزرگ با ظرفيت بالا در اين كرانه امكان پذير نيست.

                        در نتيجه نفت كش هاى با ظرفيت بالا، ناگزير بايد در فاصله اى دورتر از پايانه و در ميان آب، مواد نفتى خود را به كشتى هاى كوچكتر منتقل كنند تا از اين طريق به پايانه حمل شود.

                        در همين رابطه سازمان بنادر و كشتيرانى طى ۳ هفته گذشته مانورى برگزار كرد، اما سازمان حفاظت محيط زيست بيم آن دارد كه در حين جابه جايى و نقل و انتقال مواد نفتي، بخشى از آن به دريا وارد شود و آن را آلوده كند.


                        اشرفى پور با ابراز نگرانى از آلودگى دريا در اين بخش از ساحل مى گويد: همجوارى پايانه نفتى نكا با منطقه حفاظت شده ميانكاله كه در سال پذيراى بيش از يك ميليون قطعه پرنده مهاجر از ۲۰۰گونه مختلف اعم از گونه هاى آبزى و كنار آبزى است، ممكن است به بحران زيست محيطى منجر شود.

                        از اين رو، ايجاد هسته زيست محيطى در اين پايانه زير نظر سازمان حفاظت محيط زيست ضرورتى اجتناب ناپذير است، با اين وصف كه سازمان تعيين مى كند كه با چه تجهيزات و ابزار زيست محيطى و با چه تعداد كارشناس اين هسته تشكيل شود به طورى مجموعه ذى ربط اداره كل محيط زيست استان مازندران بتواند در هر موقع به راحتى بر فعاليت و تردد كشتى ها نظارت و پايش دايمى داشته باشد تا به اين ترتيب مانع از بحران هاى فاجعه بار زيست محيطى شود.

                        Comment


                        • در حمله اشرار مسلح در محور بم-زاهدان 8 تن از ماموران نيروى انتظامى به شهادت رسيدند. اين حادثه كه ساعت 20 شب گذشته شنبه در جريان عمليات كمين اشرار مسلح منطقه روى داد، 8 نفر از ماموران نيروى انتظامى از گردان 102 الزهرا به شهادت رسيدند.
                          همچنين 3 نفر ديگر از ماموران نيروى انتظامى نيز در اين حمله مجروح شدند كه به بيمارستان پاستور بم منتقل شدند.
                          در اين درگيرى 2 دستگاه خودروى نيروى انتظامى نيز به آتش كشيده شد.

                          Comment


                          • رهبر مقاومت اسلامی لبنان در جديدترين پيام تلويزيونی خود که عصر امروز از شبکه تلويزيونی المنارپخش شد، اظهارداشت: دولت آمريکا به حمايت خود از اسرائيل ادامه می دهد و می خواهد از اين طريق، تل آويو به بيشترين اهداف خود دست يابد.

                            وی خاطرنشان کرد: اکنون که بيش از يک ماه از تجاوز ارتش اشغالگر قدس به لبنان می گذرد، آمريکا و صهيونيست تلاش می کنند تا آتش بس اعلام نشود.

                            نصرالله در زمينه موضع سياسی خود درباره اين قطعنامه گفت: ابتدا لازم می دانم بگويم اگر مقاومت نيروهای شجاع و شريف رزمندگان مقاومت نبود و اگرملت لبنان شجاعانه وفاداری خود را ثابت نمی کرد و اگر نيروهای سياسی دولت و نهادهای سياسی خود از نظر امنيتی و اجتماعی خود را ثابت نمی کردند و اگروحدت ملت و دولت ملت نبود ما با وضعيت دشوار امنيتی روبرو می شديم و دشمن درشرايطی قرارمی گرفت که می توانست به ما شرايط امنيتی وسياسی هولناکی را تحميل کند و واقعيت بسيار جديد هولناکی را به ارمغان آورد.

                            با استقرار نيروهای لبنانی و سازمان ملل موافق هستيم

                            وی افزود: اگر اهدافی که اسرائيل از جنگ برضد لبنان در پيش گرفته را مورد توجه قرار دهيم درمی يابيم که آمريکا نيز به دنبال اهدافی در منطقه و لبنان است.

                            دبيرکل حزب الله خاطرنشان کرد: ازنظر سياسي، ما برخی ملاحظات نسبت به اين قطعنامه داريم.وی افزود: ابتدا بايد بگويم راه مقاومت در روزهای آينده چگونه خواهد بود. اگر زمانی برای توقف جنگ و يا اقدامات خصمانه مشخص شود و چنانچه توافقی درخصوص اين مسئله ازسوی شورای امنيت و دولت لبنان و دشمن صورت گيرد و هر زمان آتش بس اعلام شود، ما نيز به آن پايبند خواهيم بود.

                            نصرالله دربخش ديگری از سخنانش اعلام کرد: ما پيش ازصدورقطعنامه شورای امنيت و قبل ازآن اعلام کرديم زمانی که اقدامات و تجاوزگری های رژيم صهيونيستی متوقف شود ما نيز واکنش های مقاومت را به صورت طبيعی متوقف خواهيم کرد. دوم اينکه هر آنچه باعث شود که آوارگان ما به خانه های خود برگردند ما نيز آمادگی کامل و بهترين همکاری را در اين مرحله انجام خواهيم داد.

                            وی گفت: سومين اينکه ما در گذشته ازطريق حضورمان در دولت لبنان اعلام کرديم که با استقرار نيروهای لبنانی و سازمان ملل موافق هستيم و اکنون نيزبا رای سابق خود موافقيم. زمانی که نيروهای ارتش لبنان ونيروهای سازمان ملل در جنوب مستقر شوند مقاومت نيز تمام همکاری خود را به عمل خواهد آورد.

                            ما بايد به ملت اعلام کنيم که مقاومت رزمندگان کماکان ادامه دارد و تا زمانی که تجاوزات صهونيستها ادامه دارد، ما نيز مقاومت را ادامه خواهيم داد


                            دبيرکل حزب الله در ادامه اظهار داشت: همچنين تا زمانی که آنها از توقف جنگ سخن می گويند و رژيم صهيونيستی به حملات خود ادامه دهد، نمی توان آتش بس را برقرار کرد هرچند دشمن صهيونيستی وفرماندهان نشان دادند ديگرنمی توانند به عمليات نظامی زمينی درلبنان ادامه دهند چرا که آنها اين عمليات را برای محقق ساختن برخی اهداف خود در سرزمين لبنان می ديدند.

                            وی گفت : تا زمانی که اقدامات نظامی اسرائيل ادامه دارد و نيروهای اين رژيم در خاک لبنان هستند اين حق طبيعی ماست که با آنها مبارزه و ازسرزمين خود دفاع کنيم ودرنهايت طبيعی است تا زمانی که رژيم صهيونسيتی به اقدامات تروريستی و تجاوز گرانه خود ادامه می دهد مقاومت مشروع لبنان به مبارزه ادامه يابد.



                            نصرالله بيان کرد: همانگونه که روز گذشته نيز در جريان تصويب قطعنامه شواری امنيت مذاکراتی صورت گرفته است، اعلام می کنيم تمامی آنچه که اتفاق خواهد افتاد از اين پس بايد براساس اين قعطنامه باشد و ما همه اعلام می کنيم به توافقات سابق خود پايبند هستيم.

                            دبيرکل حزب الله خاطرنشان کرد: مشکل اصلی درقطعنامه اين است که زمانی برای آتش بس وعقب نشينی رژيم صهيونيستی و توقف عمليات جنگی تعيين نشده است.

                            وی درادامه گفت: شايد برخی اعتقاد داشته باشند که منظور ازاقدامات جنگی چيست؟ من اينجا اعلام می کنم دولت، ملت و مقاومت نبايد اين اشتباه را مرتکب شوند که جنگ رژيم صهيونيستی عليه لبنان نيمه شب گذشته پايان يافته است.

                            امروز پس از صدور قطعنامه هيچ چيز تغيير نکرد و گويا فردا نيز چيزی تغيير نخواهد کرد


                            نصرالله افزود: بايد بدانيم رژيم صهيونسيتی به حملات خود ادامه می دهد ودربسياری از محورها نيزبه حملات وکشتار و ويرانيها ادامه داده و امروز پس از صدور قطعنامه هيچ چيز تغيير نکرد و گويا فردا نيز چيزی تغيير نخواهد کرد.

                            وی اظهار داشت: دولت آمريکا همچنان به حمايت خود از اسرائيل ادامه می دهد و می خواهد از اين طريق اسرائيل به بيشترين اهداف خود دست يابد؛ اکنون که بيش از يکماه از تجاوز به لبنان می گذرد آمريکا و رژيم صهيونيستی تلاش می کنند تا آتش بس اعلام نشود.

                            دبيرکل حزب الله گفت: فردا يکشنبه می گويند قرار است نشست کابينه اسرائيل برگزار شود. پس از برگزاری اين نشست آنها می خواهند در مورد پايان جنگ تصميم گيری کنند. گويا آنها نمی خواهند آتش بس اعلام شود چرا که اعلام می کنند تا زمان استقرار نيروهای ارتش لبنان و سازمان ملل در جنوب، آتش بس اعلام نمی شود.

                            نصرالله تاکيد کرد: اين امر نشان می دهد که دشمن صهيونيست نمی خواهد آتش بس را اعلام کند اين به مثابه آن است که تجاوزات رژيم صهيونيستی تا چند روزآينده ادامه خواهد يافت، لذا بايد به اين توجه کنيم که نبايد براساس قواعد اسرائيل جنگ را ادامه دهيم. ما نبايد اجازه دهيم ارتش، ملت و دولت غافلگير شوند، چرا که اگر اين شرايط را بپذيريم و به اين رژيم اجازه دهيم هر کاری که می خواهد انجام دهد، به اين ملت خيانت کرده ايم.

                            وی افزود: ما بايد به ملت اعلام کنيم که مقاومت رزمندگان کماکان ادامه دارد و تا زمانی که تجاوزات صهونيستها ادامه دارد، ما نيزمقاومت را ادامه خواهيم داد چرا که اين يک اقدام واجب است و اقدامات وحشيانه رژيم صهيونيستی بايد به شدت سرکوب شود، چرا که اقدامات آنها حد و مرزی ندارد.

                            مشکل اصلی در قطعنامه اين است که زمانی برای آتش بس و عقب نشينی رژيم صهيونيستی و توقف عمليات جنگی تعيين نشده است


                            دبيرکل حزب الله خاطرنشان کرد: در خصوص قطعنامه شورای امنيت بايد بگويم که در بخشی از اين قطعنامه، اصولی نوشته شده که از پايه، منصفانه و عادلانه نيست چرا که شورای امنيت، مقاومت و اقدامات محدود مقاومت را تجاوز دانسته که اين دروغ محض است.

                            وی افزود: درآنچه که روز گذشته ازفرستاده آمريکا به منطقه ونماينده اين کشوردرشورای امنيت شنيديم اين بود که آنها گفتند حزب الله با حمله به پشت مرزها، نظاميان اسرائيلی را به اسارت گرفته است.

                            نصرالله تاکيد کرد: آنها بايد بدانند اين صهيونيست ها بودند که به شهروندان ما حمله کرده و آنها را قتل عام کردند. ما نيز ناگزير شديم دو نظامی آنها را به اسارت بگيريم .

                            دبيرکل حزب الله لبنان در پايان اين پيام اظهار داشت: متاسفانه گويا نماينده آمريکا در شورای امنيت واقعيت ها را ناديده می گيرد و اينها واقعا دروغ است. ما به شمال فلسطين موشکی شليک نکرديم، مقاومت تنها اقدامات بسيار محدودی را انجام داد و جنايات رژيم صهيونيستی در به خاک و خون کشيدن بيش از يکهزار کودک، زن و سالخورده در مناطق جنوبی لبنان نشان از ميزان وحشيگری اين رژيم است.

                            Comment


                            • The Israeli cabinet has endorsed a UN Security Council resolution calling for an end to fighting in southern Lebanon.
                              A ceasefire between Israel and Lebanese militant group Hezbollah is due to come into force at 0500 GMT on Monday.

                              Israel says its forces will not leave southern Lebanon until peacekeepers are deployed in force, and Sunday saw more heavy fighting.

                              Hezbollah says it has the right to continue attacks until the last Israeli soldier has left Lebanese soil.

                              The UN says it could take 10 days to insert a bolstered peacekeeping force.

                              Israel has made it clear it will keep its forces inside Lebanese territory until the UN force arrives and that may take several weeks, the BBC's James Reynolds reports from Jerusalem.

                              Crescendo of violence

                              At least 13 Lebanese people, including a mother and her three children, were killed in Israeli attacks on Sunday, Lebanese officials say.


                              More than 150 Hezbollah rockets hit Israel on Sunday

                              A Hezbollah rocket killed a woman in Israel, Israeli emergency services say.

                              Israeli planes bombed petrol stations in the southern Lebanese city of Tyre, sending up thick clouds of smoke.

                              The BBC's Jim Muir described a crescendo of violence in the hills near the city as Israeli shells, bombs and rockets smashed into their targets.

                              The sound of huge explosions reverberated across Beirut as the Israeli air force carried out a new raid on southern districts of the city.

                              Rescue workers said that several multi-storey buildings had collapsed.

                              Hezbollah guerrillas had fired more than 150 rockets into northern Israel by mid-afternoon, killing at least one person in the town of Yaara and wounding several in Safed.

                              'Parallel withdrawal'

                              Israel's cabinet voted 24-0 with one abstention to accept the UN resolution, which earlier won the Lebanese government's approval and qualified support from Hezbollah leader Sheikh Hassan Nasrallah.


                              The Security Council... emphasises the need to address urgently the causes that have given rise to the current crisis

                              UN resolution text


                              Text of resolution
                              Ceasefire: next steps
                              UN vote backs truce
                              Mid-East crisis: Key maps

                              Foreign Minister Tzipi Livni later stressed that Israeli forces would not leave Lebanon until the international force had been deployed.

                              "We desire... to leave parallel to the move south of the international forces with the Lebanese army," she told reporters.

                              There would not, she said, be a scenario "where we see that a Lebanese army soldier has arrived and now they tell us to leave".

                              James Reynolds says that what will happen before the Israeli withdrawal is a very big unanswered question.

                              Australian Prime Minister John Howard has said he has serious concerns about whether the ceasefire will last unless Hezbollah is disarmed.

                              Casualties

                              The UN Security Council unanimously adopted the resolution, designed to end four weeks of fighting, on Friday.

                              UN Secretary General Kofi Annan said he was "very happy" with the truce but added that "preferably, the fighting should stop now".

                              HAVE YOUR SAY
                              What's the future? More of the same

                              MJ Freedman, London, United Kingdom


                              Send us your views

                              He insisted that the UN would work with the Lebanese and Israeli governments to ensure the ceasefire held.

                              The truce has been welcomed by Iran, one of Hezbollah's main supporters, of Hezbollah, though it described the resolution as unbalanced because it failed to criticise Israel for its actions in Lebanon.

                              Sheikh Hassan Nasrallah said on Saturday that Hezbollah would abide by the resolution but had a "natural right" to confront Israeli forces "as long as there is Israeli military movement, Israeli field aggression and Israeli soldiers occupying our land".

                              Some Israeli estimates put the number of Israeli troops now in southern Lebanon at 30,000.

                              The Israeli army has confirmed that 24 of its soldiers were killed on Saturday - its highest number of casualties in a single day since the conflict began.

                              Israeli forces reached the key target of the Litani river and they reported killing some 40 Hezbollah fighters - a claim denied by the guerrillas

                              More than 1,000 Lebanese and more than 120 Israelis have been killed in the conflict since Hezbollah militants captured two Israeli soldiers on 12 July in a cross-border raid.

                              Comment


                              • چهره های آشنا
                                پشت شبكه بزرگ هوائی
                                قاچاق كالا و مواد مخدر

                                دو شركت هوائی "ارم اير" و "زاگرس" كه علی فلاحيان و محسن رضائی آنها را با همكاری دولت احمدی نژاد و دريافت وام از صندوق قرض الحسنه و اجاره چند هواپيمای دست دوم "توپولوف" روسی تاسيس كرده اند، در مسير زاهدان- تبريز، كيش- تهران و كيش- تبريز مواد مخدر ترانسپورت می كنند. مشاوران دوران وزارت علی فلاحيان شركت "ارم اير" را مديريت می كنند.

                                بدنبال انتشار گزارش دريافتی شماره روز گذشته پيك نت، درارتباط با شركت هواپيمائی سپاه پاسداران و استفاده های نظامی از هواپيماهای ايلوشين مصادره شده عراقی، اطلاعات زير را توسط يكی از خوانندگان روزنت پيك نت و با هدف تكميل كردن گزارش ديروز دريافت داشتيم.

                                نويسنده و ارسال كننده گزارش تكميلی می نويسد:

                                پس از رياست جمهوری احمدی نژاد چندين شركت هوايی به ثبت رسيده است كه همگی وجوه مشتركی دارند. اول صندوق ذخيره ارزی را خالی می كنند و دوم چند هواپيمای قراضه از روسيه كرايه می كنند.

                                پس از "پارس ايرلاين" كه متعلق به سپاه است، می توان به دو خط هوايی جديد كه اولی در آذر ماه 84 تاسيس شد و دومی در فروردين 85 اشاره كرد.

                                خط هوايی "ارم اير" توسط شركت هوايی "ارم تبريز" در آذر ماه 84 شروع بكار كرد. درخبرگزاری ها به اين بسنده شد كه بخش خصوصی به اينكار مبادرت ورزيده است، در حاليكه شخصيت اساسی در پشت اين خط هوايی كسی نيست بجز حجت اسلام علی فلاحيان. تاسيس اين خط هوايی پاداش اندكی به او بود كه علاوه بر هدايت قتل های زنجيره ای سالها از طراحان مقابله با جنيش اصلاحات بود. اين خط هوايی توسط مشاوران دوران وزارت فلاحيان اداره ميشود.

                                اين خط هوايی كه در ظاهر با مركزيت تبريز تشكيل شده است ( يعنی توقف نهايی هواپيماهايش بايستی تبريز باشد) در آغاز با دوفروند توپولوف اجاره ای در مسير های تبريز- تهران- مشهد- اهواز شروع بكار كرد و خيلی زود انحصار فرودگاه زاهدان را از آن خود كرد. جالب اينكه اين پرواز را با نام كمك به محرومين استان سيستان و بلوچستان ذكر كردند، در حالی كه ظن اصلی به اين پرواز انتقال و قاچاق مواد مخدراز زاهدان به تبريز و سپس هدايت آن به خارج از كشور است. تبريز- كيش مسير انتخاب بعدی بود تا سهم فلاحيان در كيش و انتقال كالا از آنجا محفوظ بماند.

                                ارم اير بالاخره با افزايش هواپيماهای اجاره ای به مسيرهای استانبول و دمشق نيز دست يافته است. مسافران فرودگاه مهرآباد می توانند هواپيماهای ارم ايربا خطوط سبز و قرمز كه برخلاف مقررات در تهران آشيانه می كنند را ببينند.



                                خط هوايی زاگرس

                                خط هوايی زاگرس اروند نامی بود كه سردار محسن رضايی بر خط هوايی اختصاصی خود گذاشت. اين خط هوايی در فروردين 85 با دريافت 270 ميليون دلار وام از صندوق ذخيره ارزی تشكيل شد.

                                زاگرس نيزبا اجاره 2 فروند توپولوف روسی در مسير آبادان- تهران آغاز كرد. مركزيت اين خط هوايی نيز آبادان ثبت شد ولی در آخرين اعتراض به توقف هواپيماهای زاگرس در تهران، سردار رضايی ناراحت شده و تهديد كرد كه با تانك مهرآباد را می بندد.

                                تشكيل اين خط و وام 270 ميليون دلاری ( جالب است بدانيد برای اجاره هواپيما از روسيه 4 يا 5 ميليون دلار بيشتر لازم نيست) را پاداشی به سردار برای ايفای نقش در انتخابات و كنار كشيدن به موقع وی می دانند. زاگرس نيز مانند همه خطوط هوايی خيلی زود پروازهای كيش را برقرار ساخت تا ماموريت های وارداتی علاوه بر منطقه آزاد اروند آبادان به كيش نيزگسترش يابد.

                                Comment

                                Working...
                                X