Announcement

Collapse
No announcement yet.

2720 Roses & Maryams

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2720 Roses & Maryams

بخشش 2720 شاخه گل براي طلاق

گروه حوادث؛ زني که با شوهرش دچار اختلاف شده بود به دادگاه خانواده مراجعه کرد و حاضر شد با بخشش مهريه اش که 2720 شاخه گل رز و مريم بود از او جدا شود. به گزارش خبرنگار ما اين زن که آتنه نام دارد و چهار سال با شوهرش رامبد زندگي کرده است ديروز به مجتمع قضايي خانواده رفت و با ارائه دادخواست طلاق خواستار جدايي از همسرش شد.

وي به قاضي شعبه 268 گفت؛ من و شوهرم از چهار سال قبل هنگامي که وارد دانشگاه شدم با هم آشنا شديم. ما هر دو در يک کلاس تحصيل مي کرديم و در همان ترم اول چون علاقه زيادي به هم پيدا کرده بوديم با هم ازدواج کرديم.

هر دوي ما از زندگي با هم راضي بوديم و خانواده هايمان نيز از اين موضوع خوشحال بودند. حضور رامبد در دانشگاه برايم يک نکته مثبت به حساب مي آمد و به همين دليل در طول تحصيل هر دو در درس هايمان موفق بوديم. چهار سال زندگي ما به طول انجاميد و درست با پايان آخرين ترم تحصيلي رفتارهاي همسرم تغيير کرد. او رفتارهاي مشکوکي داشت و مخفيانه با فردي ناشناس صحبت مي کرد.

اين رفتار او مرا آزار مي داد و کم کم باعث سردي روابط مان شد. تا اينکه خود او اعتراف کرد با زني رابطه دارد و مي خواهد با او ازدواج کند. من که از شنيدن اين حرف بسيار آشفته شده بودم در اين باره تحقيق کردم و فهميدم اين زن يکي از هم کلاس هاي سابق مان است که مدتي است با رامبد رابطه دارد. پس از آن به اين فکر افتادم هرچه سريع تر از رامبد جدا شدم.

اين زن ادامه داد؛ مهريه من به خاطر سال تولدم 1360 شاخه گل رز و همين مقدار گل مريم است. من حاضرم با بخشيدن مهريه ام خودم را از زندگي شوهرم بيرون بکشم. مادربزرگ رامبد به من علاقه زيادي داشت.

من گل ها را مي بخشم تا او روي قبر مادربزرگش بگذارد. بنا بر اين گزارش پس از اظهارات اين زن رئيس دادگاه وقت ديگري را براي ادامه بررسي پرونده تعيين کرد.

You see why i don't like to marry with a girl ?!
Working...
X