وقتي سوسيس مي*خريد*...
با وجود آنكه فرآيندهاي انجام شده زمان ماندگاري سوسيس را بالا مي *برد، اما سعي كنيد آن را فقط براي مصرف هر وعده خود خريداري نماييد و از نگهداري آن به مدت طولاني در فريزر خودداري كنيد.
سوسيس جزء گروه گوشت*ها محسوب مي* شود و به دليل مواد تشكيل*دهنده آن، امكان نگهداري بيش از 2 تا 3 هفته وجود ندارد، زيرا مصرف مواد غذايي كهنه در علم تغذيه توصيه نمي* شود. به علاوه، در هنگام خريد آن به تاريخ توليد و بي*نقص بودن بسته*بندي آن توجه داشته باشيد. به هيچ عنوان محصولاتي را كه بسته*بندي*شان آسيب *ديده هستند، خريداري ننماييد.
با وجود آنكه فرآيندهاي انجام شده زمان ماندگاري سوسيس را بالا مي *برد، اما سعي كنيد آن را فقط براي مصرف هر وعده خود خريداري نماييد و از نگهداري آن به مدت طولاني در فريزر خودداري كنيد.
توصيه مي* شود، اين فرآورده*ها را از كارخانه*هاي معتبر كه داراي مهر استاندارد هستند خريداري كنيد ، زيرا نظارتي كه بر اين كارخانه*ها وجود دارد، ايمني بيشتر محصولات را فراهم مي *آورد. بسياري از افراد تصور مي *كنند، هرچه سوسيسي صورتي*تر باشد سالم*تر است اما بسياري از متخصصين رنگ آن را ملاك معتبري براي سالم بودن نمي *دانند. داشتن بسته*بندي مناسب و نداشتن بوي زننده و رنگ غيرطبيعي بهترين سوسيس است.
فقط هفته*اي يك *بار
به دليل احتمال وجود انواع باكتري*ها نظير سالمونلا در اين ماده غذايي به ويژه در فصل تابستان كه مسموميت غذايي شيوع زيادي دارد، متخصصين عقيده دارند كه پخت سوسيس در 6 دقيقه سرخ كردن ، كامل نمي *شود و بلكه بايد به مدت 12 دقيقه آن را بر روي حرارت قرار داد. به همين دليل شما مي* توانيد اول آن را آب*پز كنيد و سپس سرخ نماييد.
با اين وجود، دكتر كيمياگر مي *گويد: مصرف سوسيس به* عنوان يك برنامه غذايي مداوم به هيچ عنوان توصيه نمي* شود، اما مي *توان هفته*اي يك بار از آن به عنوان يك شام حاضري استفاده نمود.
مصرف انواع سبزيجات خام كه سرشار از تركيبات آنتي*اكسيداني هستند در كنار سوسيس نيز تا حدودي از خطرات مصرف اين سوسيس*هاي سرخ شده مي* كاهد.
پس فراموش نكنيد سوسيس هرچه كمتر بهتر، آن هم از نوع استانداردش.
با وجود آنكه فرآيندهاي انجام شده زمان ماندگاري سوسيس را بالا مي *برد، اما سعي كنيد آن را فقط براي مصرف هر وعده خود خريداري نماييد و از نگهداري آن به مدت طولاني در فريزر خودداري كنيد.
سوسيس جزء گروه گوشت*ها محسوب مي* شود و به دليل مواد تشكيل*دهنده آن، امكان نگهداري بيش از 2 تا 3 هفته وجود ندارد، زيرا مصرف مواد غذايي كهنه در علم تغذيه توصيه نمي* شود. به علاوه، در هنگام خريد آن به تاريخ توليد و بي*نقص بودن بسته*بندي آن توجه داشته باشيد. به هيچ عنوان محصولاتي را كه بسته*بندي*شان آسيب *ديده هستند، خريداري ننماييد.
با وجود آنكه فرآيندهاي انجام شده زمان ماندگاري سوسيس را بالا مي *برد، اما سعي كنيد آن را فقط براي مصرف هر وعده خود خريداري نماييد و از نگهداري آن به مدت طولاني در فريزر خودداري كنيد.
توصيه مي* شود، اين فرآورده*ها را از كارخانه*هاي معتبر كه داراي مهر استاندارد هستند خريداري كنيد ، زيرا نظارتي كه بر اين كارخانه*ها وجود دارد، ايمني بيشتر محصولات را فراهم مي *آورد. بسياري از افراد تصور مي *كنند، هرچه سوسيسي صورتي*تر باشد سالم*تر است اما بسياري از متخصصين رنگ آن را ملاك معتبري براي سالم بودن نمي *دانند. داشتن بسته*بندي مناسب و نداشتن بوي زننده و رنگ غيرطبيعي بهترين سوسيس است.
فقط هفته*اي يك *بار
به دليل احتمال وجود انواع باكتري*ها نظير سالمونلا در اين ماده غذايي به ويژه در فصل تابستان كه مسموميت غذايي شيوع زيادي دارد، متخصصين عقيده دارند كه پخت سوسيس در 6 دقيقه سرخ كردن ، كامل نمي *شود و بلكه بايد به مدت 12 دقيقه آن را بر روي حرارت قرار داد. به همين دليل شما مي* توانيد اول آن را آب*پز كنيد و سپس سرخ نماييد.
با اين وجود، دكتر كيمياگر مي *گويد: مصرف سوسيس به* عنوان يك برنامه غذايي مداوم به هيچ عنوان توصيه نمي* شود، اما مي *توان هفته*اي يك بار از آن به عنوان يك شام حاضري استفاده نمود.
مصرف انواع سبزيجات خام كه سرشار از تركيبات آنتي*اكسيداني هستند در كنار سوسيس نيز تا حدودي از خطرات مصرف اين سوسيس*هاي سرخ شده مي* كاهد.
پس فراموش نكنيد سوسيس هرچه كمتر بهتر، آن هم از نوع استانداردش.
Comment