Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iranian Nan Khamei

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Iranian Nan Khamei

    نان خامه ايي

    مواد لازم :

    200 گرم
    آرد

    5-4 عدد
    تخم مرغ

    2 قاشق سوپخوري
    روغن

    يك و يك دوم فنجان
    آب

    يك قاشق سوپخوري
    شكر

    يك دوم قاشق چايخوري
    وانيل

    يك دوم قاشق چايخوري
    نمك

    دو سوم فنجان
    پودر قند

    250 گرم
    خامه

    طرز تهيه:

    آب، نمك، شكر و روغن را در قابلمه كوچكي ريخته و آن را روي حرارت ملايم اجاق قرار مي دهيم تا جوش بيايد. سپس آرد را يكدفعه در آب در حال جوش مي ريزيم و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا خمير به صورت توپي در وسط ظرف قرار گيرد. بعد آن را از روي حرارت بر مي داريم و خمير را به ديواره ظرف مي چسبانيم تا كمي خنك شود . خمير را در ظرف بزرگتري ريخته و تخم مرغ ها را به تدريج اضافه مي كنيم و خوب به هم مي زنيم تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.

    سيني فر را چرب كرده و خمير را در قيف ماسوره دار نسبتاً بزرگي مي ريزيم و خمير را به شكل گرد بزرگ يا كوچك در سيني قرار مي دهيم و آن را در طبقه بالاي پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقيقه قرار مي دهيم تا نان ها پف كرده و طلايي شوند. خامه را با وانيل و پودر قند آماده مي كنيم و پس از خنك شدن نانها درون آنها را به وسيله قيف پر مي كنيم.

Working...
X